Menü
2011. 06. 07
Aldit épít a Grabarics Kft.
Fennállásának első Aldi áruházát építheti meg a Grabarics Kft. Budapest XX. kerületében.
Aldit épít a Grabarics Kft.

Fennállásának első Aldi áruházát építheti meg a Grabarics Kft. Budapest XX. kerületében.

Az új építésű, mintegy 1200 m2 alapterületű áruház építési munkálatai júliusban kezdődnek, s várhatóan október végéig tartanak majd.

Az Aldi német tulajdonú diszkont kiskereskedelmi üzletlánc, boltjai a világ 18 országában működnek, Ausztriában és Szlovéniában Hofer néven. Az üzletlánc Magyarországon 2008-ban jelent meg, a vállalat honlapján eddig 54 áruház szerepel.

Aldit épít a Grabarics Kft.
Aldit épít a Grabarics Kft.
  • Tavalyi évben, az Örökbe fogadok egy ovit! program indulását követően, 4000-en fogadtak örökbe egy ovit, gyerekházat, tanodát, gyermekotthont. Nagy büszkeséggel beszélünk arról, hogy részesei vagyunk azoknak, akik naggyá tették ezt a kezdeményezést a figyelmükkel és a társaságukkal!
  • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
  • A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság komplex műszaki székházának építése november első hetében újabb jelentős lépéshez érkezett, melynek keretében megtörtént az első toronydaru telepítése. A második toronydarut várhatóan január első napjaiban állítjuk fel.
  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.
  • Az áruházlánc megbízásából ALDI áruház építését kezdtük meg szeptember második felében Budapest VIII. kerületében. Az új, 1600 m2-es áruház egy meglévő épület átalakításával kerül megépítésre. Immár 9 éve, 2011-ben kapta meg a Grabarics Építőipari Kft. első megbízását Aldi diszkont áruház kivitelezésére Budapest XX. kerületében.