Menü
2021. 12. 20
Advent derekán
Lassan véget ér ez a szokatlan, rendhagyóan nehéz év. Úgy gondoljuk, hogy a magunk mögött hagyott hónapokat méltón és igazi értéket adva csakis a segítségnyújtás örömével zárhatjuk. A Grabarics cégcsoportnál mindig is fontos szerep jutott a társadalmi szerepvállalásnak.
Advent derekán

 

Immár három éve, hogy csatlakoztunk az Örökbe fogadok egy ovit! mozgalomhoz, ahol adományaink segítségével a kismarjai Tarka-Barka Óvoda mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeinek ünnep- sőt, hétköznapjait tesszük színesebbé, csillogóbbá, évről évre.

Munkatársainkkal összefogva, négylábú barátainkról sem feledkezünk el. Hagyományos év végi adománygyűjtésünk célja, hogy kollégáinkat bevonva, közös erővel segítsünk a hajléktalan, bajba jutott négylábúakon. Az összegyűlt adományokkal a FÁDA civil állatmentőket támogatjuk, akiknek célja a felelős állattartás segítése Dunaújváros és környékén. A FÁDA fő törekvése, hogy minden kutya és macska szerető családhoz kerüljön, illetve sokszor segítenek az elcsatangolt kedvencek hazajuttatásában is. A kezdeményezéssel a segítségnyújtáson túl, az állatvédelemre és a felelős állattartás fontosságára is szeretnénk felhívni a figyelmet.