Menü
2023. 03. 02
A W-Scope Corporation első európai üzemét Nyíregyházán hozza létre, amely új – lítium-ion akkumulátorokhoz használt - szeparátorfilm gyár
A Samsung Engineering, mint a projekt fővállalkozójának megbízásából a Grabarics Kft. végzi a gyártó bázis kiszolgáló épületeinek kivitelezését.
A W-Scope Corporation első európai üzemét Nyíregyházán hozza létre, amely új – lítium-ion akkumulátorokhoz használt - szeparátorfilm gyár

A cégcsoport Dél-Koreában, Kínában, Japánban és Hongkongban rendelkezik jelenléttel.

A W-Scope globális terjeszkedésének részeként választotta Magyarországot első európai helyszínéül. A nyíregyházi déli ipari parkban 82 hektáron elterülő telken ultramodern akkumulátor szeparátor üzem jön létre.

A vállalás részeként iroda- gazdasági- és közműkiszolgáló épületek valósulnak meg összesen 30.000 négyzetmétert meghaladó alapterülettel. Az épülő gyár előregyártott vasbeton vázszerkezeteinek tervezését, gyártását és szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.