Menü
2019. 06. 14
80 vízparti lakást építünk Fonyódon
A Sunset Resort névre keresztelt 84 lakásos társasház építése a tervek szerint halad Fonyódon. Az épület közvetlenül a Balaton partján, egy korábban üres telken, a Fürdő utca 36. szám alatt épül saját strandszakasszal. A saját strandrész mellett, saját parkolója is lesz a lakóknak.
80 vízparti lakást építünk Fonyódon

A városközponthoz közeli terület szomszédságában egyszerre több építkezés is zajlik. A Sunset Resort építése során nagy mennyiségben alkalmazunk előregyártott vasbetonszerkezeteket. Ezzel a stratégiával a terhelhetőség növekedni, a kivitelezési idő pedig csökkenni fog. A személygépkocsik behajtására az utcáról két kapubehajtó is szolgál, ahonnan elérhetőek a telken belüli és az épületen belüli parkolók is.

A falak mészhomoktéglából épülnek, és mivel a Balaton partjáról van szó, szükséges az épület mélyalapozása és cölöpözése. A lakásokban úsztatott aljzaton kerámia, illetve laminált parketta burkolatok készülnek, a teraszokon pedig csúszásmentes greslap burkolat lesz. Mindezek mellett az épületben egy 13 és egy 8 személyes lift is épül.

80 vízparti lakást építünk Fonyódon
80 vízparti lakást építünk Fonyódon
80 vízparti lakást építünk Fonyódon
80 vízparti lakást építünk Fonyódon
  • Hamarosan eléri legmagasabb pontját a Grabarics Kft. által kivitelezett négy csillagos Superior Hotel. A beruházás a főváros VI. kerületében az Eötvös utca 12-es szám alatt épül, több mint 2 milliárd forint külföldi tőke befektetéséből.A szerkezetépítési munkálatok 2018. júniusában kezdődtek és a tervek szerint 2019 augusztusában fejeződnek be.
  • Nagy megtiszteltetést jelentett számunka, mikor 2014-ben először, idén pedig hatodszor is bekerültünk a legnépszerűbb márkák közé Magyarországon és elnyertük az egyik legjelentősebb nemzetközi márkaértékelési rendszer védjegyét, a Business Superbrands címet.
  • Márciusban kilenc új autóval bővült vállalatunk gépkocsi flottája: a Volkswagen Jetta típusú járműveket a projektvezető munkakörben dolgozó munkatársaink vehették használatba. A tavasz folyamán újabb bővülés várható, melynek során új szerviz autó és teherautó érkezik a termelési folyamatok minél hatékonyabb elvégézésére.
  • Az Erbslöh német autóipari beszállító a 14 milliárd forint bővítés keretében új gyártóüzemet épít Győrben, amely így régiós termelési központjává fejlődik. Az üzem előregyártott vasbeton szerkezetének gyártását és helyszíni kivitelezését a Grabarics VasBeton munkatársai végzik, mintegy 800 millió forint értékben.
  • A Sasad Liget Lakópark 4. ütemében 297 lakás épül meg. A lakások emeleti teraszainak (mintegy 1500 m2) 60x60 cm-es lapokból álló padló burkolatát dekorbeton üzletágunk munkatársai készítik el, kőporcelán helyett betonból. A cementpadlóval szembeni legfontosabb elvárások, hogy legyen strapabíró, tartós, könnyen tisztítható, esztétikus megjelenésű.