Menü
2021. 12. 20
5 éves a Grabarics Vasbeton
A Grabarics Vasbeton ötödik éves termelését kezdi meg 2022 tavaszán. Az eltelt évek bizony sok-sok szakmai tapasztalatot hoztak a GVB számára. Mára elmondhatjuk, a futó projektek száma és volumene alapján az előregyártó üzem gyorsütemben, töretlenül fejlődik, ez pedig rendre új kihívások elé állítja a társaságot. A csapatnak van mire büszkének lennie, hiszen a hevesi üzem 2021-ben már több mint 30 projekt megvalósításában vett részt.
5 éves a Grabarics Vasbeton

 

A legjelentősebb megrendelések közé tartozik az Audi Hungária Zrt G40 csarnokbővítésének a vázszerkezete Győrben, a BDRS Holding Kft. ipari épületének a vázszerkezete Budapesten, illetve a PICK Szeged új multifunkcionális sportcsarnokának előregyártott szerkezete Szegeden.

A Grabarics Vasbeton munkatársainak ezúton is köszönjük az egész éves áldozatos és kitartó munkát!

 

  • A Grabarics Építőipari Kft. hosszú ideje elkötelezett a magyar építési piac fejlődése és a biztonságos építőipari kivitelezés iránt. Fontos számunkra, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk, akik hozzánk hasonlóan a minőséget és megbízhatóságot képviselik. Éppen ezért indítottuk útjára a Projekt Kiemelt Alvállalkozója elismerést a kiemelkedő teljesítményt nyújtó alvállalkozó partnereink részére.
  • 2021. 12. 20
    Lassan véget ér ez a szokatlan, rendhagyóan nehéz év. Úgy gondoljuk, hogy a magunk mögött hagyott hónapokat méltón és igazi értéket adva csakis a segítségnyújtás örömével zárhatjuk. A Grabarics cégcsoportnál mindig is fontos szerep jutott a társadalmi szerepvállalásnak.
  • A Grabarics Kft. kivitelezésében valósul meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fényeslitkén az East-West Gate (EWG) intermodális kombiterminál, mintegy 125 hektáros területen.
  • A Grabarics Development Kft. nem teljesen új szereplő az ingatlanfejlesztés területén, hiszen Lakásinvest Kft. néven már 2000 és 2005 között új építésű lakások fejlesztésében, építésében és értékesítésében vett részt.
  • Több mint tízezer négyzetméter alapterületű, új logisztikai csarnoképület fejlesztése indult el októberben, Veszprémben, a Szentkirályszabadja szellemváros területén, a repülőtér mellett.