Menü
2011. 11. 22
328 lakásos lakópark kivitelezését kezdtük meg november 15-én
A Sidi Angel lakópark Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön található. 2011. 11. 11.-én, az Athina Szolgáltató Kft. és a Grabarics Építőipari Kft.
328 lakásos lakópark kivitelezését kezdtük meg november 15-én

A Sidi Angel lakópark Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön található.
2011. 11. 11.-én, az Athina Szolgáltató Kft. és a Grabarics Építőipari Kft. aláírta a szerződést a Budapest XIII. kerületi Teve utca - Petneházy utca – Frangepán utca által határolt 5111 m2-es területen épülő 328 lakást magába foglaló fejlesztés kivitelezési munkálatainak elvégzésére.

A 328 lakást és 9 üzlethelyiséget magába foglaló fejlesztés két ütemben valósul meg, az első ütem várhatóan 2013 nyarán fejeződik be.

A lakópark négy lépcsőházat foglal magába, mindegyik blokk két felvonóval rendelkezik majd. Az épület alatt háromszintes mélygarázs kerül kialakításra.

A munkaterület átadás-átvétele 2011. november 15-én megtörtént.

  • Az alapozási munkák befejezését követően nagy erővel zajlanak a szegedi kézilabdacsarnok szerkezetépítési munkálatai. Az akadémia előregyártott szerkezete már elkészült. A PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végzi.
  • Az áruházlánc megbízásából ALDI áruház építését kezdtük meg szeptember második felében Budapest VIII. kerületében. Az új, 1600 m2-es áruház egy meglévő épület átalakításával kerül megépítésre. Immár 9 éve, 2011-ben kapta meg a Grabarics Építőipari Kft. első megbízását Aldi diszkont áruház kivitelezésére Budapest XX. kerületében.
  • Újabb állomáshoz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Visegrádi utcai épületkomplexumának bővítése: Karas Monika, a hatóság elnöke és Sorbán János gazdasági igazgató letették az új többfunkciós műszaki épületrész alapkövét. A többek között mérőlaborokat, egy rendezvényközpontot és egy szerverközpontot magába foglaló épületegyüttest 2022-ben adják majd át.
  • Építési körképünk második állomása a gödöllői uszoda kivitelezése, a projektről helyszíni tudósítás alábbi videóban tekinthető meg.
  • A Grabarics Vasbeton gyártja és kivitelezi a Petroszolg Karbantartó és Szolgáltató Kft új, karbantartási, szolgálati, irányítási funkciókat ellátó épületének előregyártott vasbeton szerkezetét Tiszaújvárosban. Az új épület területe mintegy 10 000 m2. A Petroszolg Kft-t 1994-ben alapították, a MOL Nyrt. 100% -os tulajdonú vállalata.