Menü
2020. 09. 11
Letették az NMHH új komplex műszaki épületének alapkövét
A beruházással 13 200 négyzetméterre bővül a hatóság Visegrádi utcai telephelye a Grabarics Építőipari Kft. munkájával.
Letették az NMHH új komplex műszaki épületének alapkövét

A Narnia-projektnek nevezett NMHH beruházás újabb szakaszba lépett:letették az új épületszárny alapkövét a fővárosi Visegrádi utcában, aprojekt a Grabarics Építőipari Kft. kivitelezésében valósul meg, aterveket a Nirmana Építésziroda Kft. készítette.

A 2022 tavaszára elkészülő, mintegy 17,7 milliárd forintosépületszárny három föld alatti és öt föld feletti szintből fog állni. Atöbbfunkciós létesítményben hosszú távon biztosíthatják nemzetköziszínvonalon a hatóság számára szükséges informatikai hátteret.

Új arcvonás a városon

Kép forrása: nmhh.hu

 

  • Az építkezési helyszín az emberek pillanatnyi tevékenységéből adódóan folyamatosan változik, így nincs olyan perc, amikor lazítani lehet. A munkavédelem területén nem létezik tökéletes biztonsági állapot, de közelíteni lehet hozzá.
  • A Grabarics az egészségbiztosítás keretén belül minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel biztosítja munkavállalói számára a magán egészségügyi ellátást.
  • A Grabarics Építőipari Kft. duális képzése során a hallgatók a cég saját mérnökeitől tanulhatják meg, hogy az egyetemen hallottakat, miképpen tudják alkalmazni az építőiparban. Vagyis vállalati körülmények között szerezhetnek gyakorlati ismereteket.
  • Az NMHH új épületszárnyának alapkövét szeptemberben tették le a fővárosi Visegrádi utcában. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új épülete helyén jelenleg egy 2600 négyzetméter alapterületű munkagödör van, ahol a munkák már 8 méterrel a föld alatt folynak. Ezzel párhuzamosan megkezdtük a toronydaruk alapozási feladatait, januárban kezdődhet a szerkezet építése!
  • A Grabarics kivitelezésében épülő beruházásnál fontos szerepet kapnak a megújuló energiaforrások és környezetkímélő megoldások.