Menü
2017. 06. 16
Rugó- és stabilizátorgyártó üzemet építünk Debrecenben
Jászfényszaru után Debrecenben építünk zöldmezős beruházás keretében gyártóbázist a Thyssenkrupp Presta Hungary Kft részére.
Rugó- és stabilizátorgyártó üzemet építünk Debrecenben

Jászfényszaru után Debrecenben építünk zöldmezős beruházás keretében gyártóbázist a Thyssenkrupp Presta Hungary Kft részére.
Az üzemben 250 dolgozót foglalkoztatnak majd, és több mint hatmillió csavarrugót és stabilizátort készítenek csúcstechnológiával neves európai autógyárak számára.

A Thyssenkrupp Presta Hungary Kft. korábban tendert folytatott a debreceni rugó- és stabilizátorgyártó üzem előregyártott vasbeton szerkezeteinek gyártására és szerelésére vonatkozóan, a tendert a Grabarics Kft. nyerte meg. Az előregyártott vb. szerkezetek gyártása megkezdődött.

A jelképes első kapavágásra május 12-én került sor. A 100 000 m2 alapterületű ingatlanon épülő 11 milliárd forintos, összesen 14 hónap alatt elkészülő beruházás munkaterületét 2017. június 13-át átvettük, a gyártócsarnok és kapcsolódó kiszolgáló épületek, parkolók és belső utak generálkivitelezése megkezdődött.

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.