Menü
2010. 05. 20
Megnyitott a PÉCS CORSO HOTEL****
A négycsillagos szálloda május 10.-én fogadta első vendégeit 1,6 milliárd forintból felépült Pécs legújabb szállodája, a Pécs Corso Hotel**** mely május 10.-én fogadta első vendégeit.
Megnyitott a PÉCS CORSO HOTEL****


A négycsillagos szálloda május 10.-én fogadta első vendégeit
1,6 milliárd forintból felépült Pécs legújabb szállodája, a Pécs Corso Hotel**** mely május 10.-én fogadta első vendégeit.

A 4536 m2 +1100 m2 alapterületű, 6 szintes, 81 szobás - teljes mértékben nemdohányzó - szálloda, valamint az alatta elhelyezkedő mélygarázs generálkivitelezését a Grabarics Építőipari Kft. végezte.

A cég vállalása a gépészeti- és elektromos szerelést, valamint a közművek megvalósítását is tartalmazta. A Hotel háromféle szobatípussal (classic, trend és mediterrán), különleges hangulatú berendezéssel várja vendégeit. a hotelben helyet kapott négy saroklakosztály, valamint további két - hatalmas terasszal és nagyszerű kilátással - rendelkező lakosztály. az épületben négy, mozgássérültek igényeit és kényelmét kielégítő - egyedi stílusban kialakított - szoba is helyet kapott, mindhárom szopatípusban.

A Grabarics Kft. a Hotel építésére való megbízást a hasonló nagyságú ingatlanprojektek tervezése és lebonyolítása során szerzett sokéves tapasztalatára való tekintettel nyerte