Menü
2016. 06. 15
Megkezdődött a Sasad Liget Lakópark 3. ütemének kivitelezése
Az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő, a Biggeorge Property Zrt irányításával a Biggeorge 4 Ingatlanfejlesztő Ingatlanbefektetési Alap megkezdi a Sasad Liget lakópark 3. Ütemének kivitelezését Budapest XI. kerületében, a Beregszász út 8-ban elhelyezkedő ingatlanon.
Megkezdődött a Sasad Liget Lakópark 3. ütemének kivitelezése

Az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő, a Biggeorge Property Zrt irányításával a Biggeorge 4 Ingatlanfejlesztő Ingatlanbefektetési Alap megkezdi a Sasad Liget lakópark 3. Ütemének kivitelezését Budapest XI. kerületében, a Beregszász út 8-ban elhelyezkedő ingatlanon. A kivitelezés jogát a Grabarics Építőipari Kft. nyerte el.
Az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő, a Biggeorge Property Zrt irányításával a Biggeorge 4 Ingatlanfejlesztő Ingatlanbefektetési Alap megkezdi a Sasad Liget lakópark 3. Ütemének kivitelezését Budapest XI. kerületében, a Beregszász út 8-ban elhelyezkedő ingatlanon. A kivitelezés jogát a Grabarics Építőipari Kft. nyerte el.

Vállalatunk feladata az ingatlanon található -1 pinceszint + földszint + 4 emeletes kialakítású 4 épülettömbben 212 lakás, a tárolókat és egyéb helyiségeket, ingatlanrészt magába foglaló lakóépület, a hozzá tartozó mélygarázs, továbbá 4 darab személyfelvonó, gépkocsilehajtó támfalak, valamint külső burkolt és zöldfelületek, járdák, közlekedőrészek teljes körű, kulcsrakész, hiba- és hiánymentes, I. osztályú generálkivitelezésben történő megvalósítása.

A munkaterület átadás-átvételének időpontja 2016. május 31.,a beruházás várható befejezése 2017. szeptember 24.

A Sasad Liget Lakópark a XI. kerületben, a Sas-hegytől délnyugatra fekvő lankás dombhát (Sasad) kertvárosi lakóövezetében épül, a Beregszász, Rodostó és a Nagyszeben utca által határolt, több mint 10 hektáros területen. A zöld parkokban bővelkedő Sasad Liget épületegyüttes népszerűségét természetközelisége mellett kiváló elhelyezkedésének is köszönheti: a belváros nemcsak a nemrég átadott 4-es metróval, de más tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető a helyszínről. Ráadásul a környék infrastrukturális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, bevásárlóközpont, gyógyszertárak, valamint orvosi rendelő is megtalálhatóak.

A projekt első 2 ütemében mintegy 450 lakás került átadásra. A 3. ütem 100%-os, és a 299 lakásos 4. ütem 60%-os előértékesítettsége jól mutatja az itt megvalósuló lakások kiváló ár-érték arányát.

A Sasad Liget Lakópark projekt beruházója a Biggeorge Property Zrt, Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője. A cég tevékenysége a lakó, hotel és kereskedelmi ingatlan fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden szegmensében.

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.