Hírek


Maradnak Magyarországon

<<< Vissza
 
2017.05.01

A tavaly bevezetett „bolt a boltban” koncepció folyatásaként, egy éven belül második TESCO hipermarket áruház átalakítási munkálatainak elvégzésére kapott megbízást vállalatunk.

A 2016 őszén befejezett veszprémi TESCO után most Egerben, a Rákóczi úton található hipermarket áruházban Destination Store - Shop in Shop bérlemények kialakításához szükséges generálkivitelezői munkákhoz kapcsolódó építési-, gépész-, villanyszerelési munkákat végezzük el.

A tervezett belső átalakítások a földszinti területet érintik, amely összességében 12 000 m2 területet jelent. A tervezett belső átalakítások során a jelenlegi TESCO Hipermarket eladóteréből kerül leválasztásra egy bruttó 1600 m2 egység, mint új, önálló bérüzlet, továbbá a bejárati zónával szemben kerül kialakításra – a meglévő Tesco eladótér, jelenlegi bérüzletek és kiszolgáló területek felhasználásával – egy új 830 m2 területű másik bérüzlet is.

Az átalakításnak köszönhetően nemcsak egy esztétikusabb külső és belső megjelenést kap az áruház, de a vásárlók számára is nagyobb fokú kényelmet és szélesebb termék- valamint szolgáltatásválasztékot tudnak majd nyújtani.