Menü
2010. 03. 09
EU-támogatásból valósult meg a Grabarics Kft.-nél az ERP vállalatirányítási rendszer bevezetése
Cégünk eredményesen pályázott a Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett GOP-2007-2.2.1„Vállalati folyamatmenedzsment támogatása” című kiírásán.
EU-támogatásból valósult meg a Grabarics Kft.-nél az ERP vállalatirányítási rendszer bevezetése

Cégünk eredményesen pályázott a Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett GOP-2007-2.2.1  „Vállalati folyamatmenedzsment támogatása” című kiírásán.

A konstrukció a vállalati folyamat-menedzsment hatékonyságának növelését tűzte ki célul: a belső vállalati folyamatok hatékonysága, valamint  a hálózatbiztonság és a szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, ellátási és ügyfélkapcsolati, távmunkát lehetővé tevő) rendszerek és megoldások kiépítését és összehangolását, valamint a kapcsolódó szervezetfejlesztést tette lehetővé.

A pályázat révén cégünk munkatársai cégünk székhelyén a bevezetésre kerülő üzleti rendszerek működéséről oktatásban részesültek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az integrált vállalatirányítási rendszerek jelentik ma a vállalati informatikai támogatás alapját, az innovatív technikai háttér pedig a versenyben való helytállás elengedhetetlen feltétele.

A projekt neve: „ERP rendszer bevezetése a Grabarics Kft.-nél”, GOP 2.1.1.-2007-0197

A pályázat az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Kedvezményezett neve és elérhetősége: Grabarics Építőipari Kft., 2400 Dunaújváros, Papírgyári út 30/D.

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.