Menü
2010. 04. 20
Bevezettük az ISO 14001:2004 szabványt
Mind a termékek, mind a szolgáltatások környezetkímélő hatása egyre erőteljesebb társadalmi válaszreakciókat vált ki.
Bevezettük az ISO 14001:2004 szabványt

Mind a termékek, mind a szolgáltatások környezetkímélő hatása egyre erőteljesebb társadalmi válaszreakciókat vált ki. Társadalmunk növekvő környezettudatossága, a környezetvédelemnek való megfelelés, a szigorodó környezetvédelmi előírások, a növekvő energia árak arra késztették vállalatunkat, hogy eddigi tevékenységünket átértékeljük, a korábbinál hatékonyabb környezeti menedzsment rendszert hozzunk létre.

Cégünk megbízhatóságát és fejlődését nagymértékben elősegíti, ha tudatosan és következetesen, nemzetközileg elfogadott és alkalmazott szabvány szerinti irányítási rendszerek alapján működünk.

Határozott törekvésünk, hogy versenyképességünk és eredményességünk megőrzése mellett kifogástalan minőségű szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink felé, környezetkímélő technológia alkalmazásával, a káros környezeti hatások kiküszöbölésével, dolgozóink egészségét szem előtt tartva.

Környezetvédelmi céljaink elérése érdekében a GOP 2.1.1/A 2009 pályázat keretében kidolgoztuk, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetirányítási rendszert, melynek működtetése hathatós segítséget nyújt vállalatunknak a környezetére rótt terhelései folyamatos, tervszerű csökkentésében, a keletkező veszélyes hulladékok mennyiségének minimalizálásában, a jogszabályoknak megfelelő, de mégis gazdaságosan megvalósítható gyakorla kialakításában.

  • Elkészült Európa egyik legmodernebb hírközléstechnikai komplexuma, ami a Narnia-regényfolyam varázslatos világára hasonlít – mondta Koltay András, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a szervezet mérésügyi épületkomplexumának átadóján.
  • Nagyszabású létesítménnyel gazdagodott Szeged 2021 decemberében, amikor átadták a Szegedi Multifunkcionális Kézilabdacsarnokot (más nevén a PICK Arénát). ). A sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártmány tervezését, az elemek gyártását és helyszíni szerelését a Grabarics Vasbeton végezte.
  • A Grabarics Development előkészítés alatt lévő projektje egy a Budapest II. kerület Pasaréten, a Kapy utca 16. szám alatti ingatlanon fog megvalósulni egy 5 lakásos társasház formájában. Jelenleg az előtervezési munkák folynak.
  • A Grabarics Dekorbeton létrehozását a Grabarics Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő és a növekvő külső igények is indokolták. Új dekorbeton üzemünklétrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a dekorbetonban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.
  • Egy 30 éves cég történetében szép számmal vannak nyugállományú munkatársak is, akik egykor maguk is szerves részei voltak a Grabaricsos mindennapoknak.