Hírek


Aláírásra került a gödöllői uszoda építési szerződése

<<< Vissza
 
2017.10.11

Sajtótájékoztatón látta vendégül a média munkatársait június 27-én Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője. A politikus a gödöllői uszodaépítés szerződésének aláírása témakörben hirdette meg az eseményt, ami jelen volt a létesítmény beruházója, kivitelezője és tervezője.

A 2014 márciusában bejelentett fejlesztés megvalósításának folyamatában fontos momentum volt a június eleji kormányhatározat Magyar Közlönyben történt megjelenése, amivel egyértelművé vált, hogy a beruházás első üteméhez szükséges anyagi fedezetet biztosított. Időközben arra is fény derült, hogy a gödöllői uszoda építésének első ütemét (600 fős lelátó, 50 méteres versenymedence, 6x10 méteres tanmedence, öltözők, wellness-részleg, kiszolgáló egységek) a 2016 decemberében kiírt közbeszerzési eljárás során – a beérkezett négy ajánlat közül – nyertes, budapesti székhelyű Grabarics Építőipari Kft. valósíthatja meg.

Jelenleg az építési engedélyezési eljárás és a kiviteli tervek készítése van folyamatban.

A vonatkozó szerződést a cég képviseletében Karacs László ügyvezető (balra), a Nemzeti Sportközpontok nevében pedig Kovács Norbert főigazgató (jobbra) írta alá Vécsey László parlamenti képviselő, illetve Jánosi János szadai építész, mint tervező jelenlétében, a gödöllői Rézgombos Inkubátorházban.

Képek forrása: saját, NSK