2015

Büszkék vagyunk rá, hogy 2015-ben 11 jubiláló kollégánk volt:

 

Név

Munkakör

Jubileumi év

Mráz József

kőműves

20

Hajdú Sándor

kőműves

20

Pintér László

garanciális szakmunkás

15

Bozsó Béla

termelési igazgató

15

Nagyné Tonka Mária

számviteli munkatárs

10

Semmelweis Zoltán

vagyonvédelmi vezető

10

Kucsera Antal

gépkocsivezető

10

Resch György Lóránt

vállalkozás előkészítési vezető

5

Gombár Zsóka

szervezet és termék minőségbiztosítási vezető

5

Kovács László

ács

5

Pinthoffer Antal

informatikai felelős

5

 

Munkatársaink mondták:

 

Nagyné Tonka Mária: 2015.01.02. – 10 éves jubilálás

Az itt eltöltött évek alatt sokat dolgoztam, voltak küzdelmes időszakok is. A munkámat megbecsülték, sok öröm is ért ez idő alatt. Jó kollégákkal dolgoztam és dolgozom együtt, szakmailag sokat fejlődtem az évek során. Legszebb emlékeim/élményeim a céges kirándulások és csapatépítők, amik mindig felhőtlen, vidám hangulatban teltek. Már csak egy-két évig szeretnék dolgozni a szakmában, majd utána jönnek a nyugdíjas évek. Szívesen átadom a fiataloknak a megszerzett tudást, mert a jövő az övéké!

 

Resch Lóránt – 5 éves jubilálás

Belépésem napjától tetszett az a fajta szervezettség és strukturáltság, ami a céget jellemzi. Elérhetőek és partnerek a vezetők, jó csapattal dolgozom együtt, jó a légkör. A legmeghatározóbb emlék az elmúlt 5 év során az első önállóan megnyert projektem, de emlékezetesek a céges bulik és kirándulások is.

 

Semmelweis Zoltán – 10 éves jubilálás

Nehéz élethelyzetben voltam, amikor a céghez kerültem, így sokat köszönhetek ennek a megbízatásnak és a belém vetett bizalomnak. Nagy lendülettel, kedvvel vetettem bele magam a terület kialakításába és működtetésébe. A szakmám sok esetben küzdelmes, esetenként viszontagságos, ennek ellenére a kedvem és energiám töretlen, a mai napig kitart.