Menü
Hírek
  • 2021. 03. 31
    Régi vágy teljesül Gödöllőn és környékén: elkészült a versenyuszoda
    A rangos versenyek megrendezésére is alkalmas létesítményben 50 méteres versenymedence, valamint a hozzá tartozó tanmedence és bemelegítő medence épült. A medencék mellett wellness részleg is létrejött, ezáltal a számos funkcióval rendelkező komplex létesítmény tökéletesen ki tudja majd szolgálni a környéken élő gyerekeket és szabadidős sportolókat is.
  • 2021. 03. 31
    Fontos a pozitív visszajelzés
    2021 elején elkészült a Hubay Garden Lakópark 60 lakásos társasház Rákospalota központjában. A Grabarics Development Kft beruházásában megépült lakóház kivitelezése során magas színvonalat állítottunk magunknak. Büszkék vagyunk arra, hogy ez vevőink véleményében is tükröződik, hiszen lakóingatlanoknál fontos feladat a vevői élmény maximalizálása.
  • 2021. 03. 31
    Tervek szerint halad a tematikus szálloda kivitelezése
    2022 tavaszára készülhet el csaknem 10 hektáros területen, egy korábbi bánya helyén a tokaji turisztikai régió első, jelentős szobakapacitással rendelkező prémium kategóriás tematikus hotele. A luxus szálló kivitelezését az Aktuál Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft. és a Grabarics Építőipari Kft. végzi.
Legfrissebb hírek
Archívum